Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата със захар. Прибавяме ванилията, бакпулвера, какао (1 с.л.) и брашно (1 ч.ч.). Полученото хомогенно тесто изсипваме в малка тавичка, върху хартия за печене.
Слагаме сладкиша да се пече в нагрята на 180 градуса фурна. Когато е готов, изваждаме от тавичката и охлаждаме върху решетка.
За сиропа слагаме кристална захар да се карамелизира, прибавяме гореща вода и сваряваме на сироп, докато карамелът се разтвори в сироп. Слагаме в горещия сироп краве масло да се разтопи.
С получения сироп сиропираме сладкиша. Какаовата глазура или шокоалд разтопяваме, смесена с краве масло и поливаме сладкиша. Украсяваме със захарни конфети.