Супа с пиле, царевица и гъби със застройка

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
22/04/2017
"Колкото по-цветна, толкова по-вкусна е пилешка супа "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо327
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилешкото бутче и заливаме с вода. Като кипне, обираме добре образувалата се пяна. Прибавяме обелени цели картофи, настърган лук и зелен лук нарязан на ситно. Наливаме олио.

Ръсваме черен пипер, сол, куркума и сушен магданоз на вкус. Варим докато картофите и бутчето се сварят. Изваждаме ги от бульона и прибавяме царевицата и почистените измити и нарязани гъби.

Оставяме да се варят и през това време обезкостяваме бутчето и нарязваме ситно месото. Картофите намачкваме с вилица. Връщаме месото и картофите във врящата супа и прибавяме фиде.

Варим супата до готовност на фидето и застройваме със смесени жълтък, кисело мляко и брашно. Поръсваме супата с нарязан пресен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар