Брюкселско зеле огретен

Албена АтанасоваАлбена Атанасова
Готвач
123
434
543
122
3
02/05/2017
"Ароматно изкушение в тиган - брюкселско зеле и мнооооого кашкавал"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 719
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете брюкселското зеле до омекване, отцедете и прехвърлете в съд от йенско стъкло.

Подправете със сол, черен пипер и кимион. Отгоре изстискайте сока от лимона.

Подгответе заливката от киселото мляко, двете яйца и пълнозърнестото брашно. Залейте с нея брюкселското зеле. Най-отгоре сложете настъргания кашкавал.

Печете на умерена фурна около половин час.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар