Начин на приготвяне
Взимаме една тава. Измиваме добре картофите и ги нарязваме на кубчета. Слагаме картофите в тавата. Взимаме чушките, измиваме, нарязваме ги и ги добавяме към картофите.
Морковите ги обелваме и ги режем на колелца. Нарязваме лука и магданоза. Морковите, лука и магданоза ги добавяме в тавата. Разстваряме си бульона в малко вода и заливаме зеленчуците.
Поръсваме с чубрицата и хубаво разбъркваме. Добавяме бутчетата и малко краве масло, за да станат по-ароматни картофите. Ако е необходимо добавяме и сол на вкус. Слагаме вода горе-долу да покрие продуктите.
Покриваме тавата със алуминиево фолио и го слагаме във фурната на 180 градуса. Печем до готовност. След като месото е готово, махаме фолиото, за да се запекат малко картофите и месото.