Начин на приготвяне
Започнете със соса, като в купа прибавите начупения на малки парчета шоколад и сметаната. Нагрейте ги на водна баня докато шоколадът се разтопи и получите гладка шоколадова смес.
Отстранете ги от котлона, като купата със сместа оставите в горещата вода, за да не се охлади шоколадовата смес.
В друга купа със сладкарска тел разбийте яйцата със захарта, добавете млякото, олиото, какаото, канелата и пресятото и смесено с бакпулвера брашно.
Сипете сместа в намазана с олио огнеупорна тава с диаметър 22 см или правоъгълна такава. Настройте микровълновата фурна на максимална сила (за повечето фурни 800 W), поставете тавичката в нея и я пуснете.
Печете в продължение на 5 минути, извадете изпечения сладкиш и полейте със шоколадовия сос и поръсете с кокосови стърготини. Е, по бърз от този сладкиш няма, по-точно истинска торта!