Омлет с пресен лук и сирена

VeselinaVeselina
Готвач
263
1k
682
619
3
07/05/2017
"Пухкав, сочен и много ароматен омлет - време ли е за обяд?"
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 577
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата в купа. Добавяме щипка сол и черен пипер на вкус. Измиваме 2 бр. пресен лук и ги нарязваме на много ситно. Натрошаваме сиренето с ръце и го слагаме при яйцата.

Нарязваме едно триъгълниче топено сирене на малки парчета и го добавяме и него. Разбъркваме с лъжица сместа. Слагаме на дъното на тиган зехтина да се сгорещи и изсипваме сместа.

След като е готов от едната страна обръщаме внимателно омлета от другата страна до готовност, но не го държим прекалено, за да не стане сух. Трябва да е пухкав и сочен.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар