Домашен яйчен пастет

Мария СимоваМария СимоваГуру116158109114
09/05/2017
"Такава вкусотия сме ви приготвили, че ще искате всеки ден с нея да закусвате "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
32 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53 856
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена32

Необходими Съставки

  • яйца - 4 бр.
  • сирене - 120 г
  • олио - 30 мл
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • сол - на вкус (аз не слагам)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата рохкави, това става за три минути след завирането им.

Обелете ги и ги поставете в блендер заедно с другите продукти без солта и пасирайте сместа. Опитайте и ако е нужно тогава добавете сол на вкус.

С тази великолепна и здравословна смес, намажете вашите препечени филийки на закуска или просто намажете филийките и ги изпечете във фурна.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар