Начин на приготвяне
Яйцата със захарта се разбиват с миксер до хомогенна пухкава смес. Добавя се прясното мляко и какаото и се разбива добре на по-ниска скорост, защото може да се разхвърчи сместа.
Подготвяме си тавичката, в която ще печем, като слагаме хартия за печене и намазваме с малко олио.
Пресяваме брашното с бакпулвера и ги добавяме към яйчената смес. Разбъркваме добре, да стане хомогенна смес, и добавяме кокоса.
Разбъркваме с помощта на шпатула и изсипваме в тавичката.
Слагаме да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса. Печем около 30 мин.
След 20-тата мин можете да проверите с помощта на клечка за зъби, ако има тесто по нея, след като сте боцнали, оставяте да се пече още.
След като се изпече, изваждате от фурната и оставяте на изстине.
На водна баня разтапяте шоколада. С помощта на лъжица поливаме сладкиша и поръсвате с кокос.