Начин на приготвяне
Нарежете младите (бейби) тиквички по дължина на средно дебели ленти и ги осолете. Оставете ги за кратко да си пуснат водата, след което ги панирате, като първо всяко парче потапяте в брашно, яйце и галета.
Пържете до златисто и ги поставете на хартия, за да се попие излишната мазнина.
Цветовете от тиквички измийте хубаво и всеки цвят напълнете с крема сиренето, което е омесено с краве сирене, чесън и копър (може и черен пипер).
Ако ви е трудно пълненето с лъжичка, използвайте пош, всеки цвят първо потапяте в брашно, яйца и накрая в галета.
Панирате цветовете до хубав златист цвят от всички страни, трябва да не прегарят, а да са хрупкави.
Сервирате ги с млечен чеснов сос.
Да ви е сладко!