Доматена яхния с пушени ребра

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1493140615275
30/05/2017
"Бърза, ароматна и много вкусна идея за хапване, от която веднага ще се възползваме "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо409
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате ребрата на отделни парчета и запържвате за кратко в олиото.

Добавяте нарязания на дребно лук, отново се запържва и разбърква. Когато придобие златист цвят, сипвате и брашното, бъркате, докато се запържи, накрая добавяте разтвореното пюре в доматения сок, червения пипер и малко топла вода.

Пускате 2-3 листа дафинов лист, сол и зърна черен пипер. Оставяте яхнията да къкри и изключвате, когато достигне гъстотата, която ви харесва, овкусявате с магданоз преди сервиране.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Николина Панчева
много е вкусна тази яхния но аз добавям много магданоз
0
0