Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Яхнии»Боб яхния с пушени ребра в крок пот

Боб яхния с пушени ребра в крок пот

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Боб яхния с пушени ребра в крок пот
Снимка: Добринка Петкова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
240 мин.
Общо
260 мин.
Порции
6
"Най-доброто от Селската българска кухня, но два пъти по-вкусно с помощта на модерните технологии"

Необходими Продукти

  • боб - 500 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • чушки - 2 бр.
  • домати - 2 бр.
  • сол
  • чубрица
  • черен пипер
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • джоджен
  • ребра - 500 г пушени
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете боба за 30 минути и го отцедете от водата. В тиган запържете лука и моркова.

След няколко минути добавете чушките и доматите. Поръсете с брашното, подправките и добавете боба.

Разбъркайте добре и изсипете сместа в уреда за бавно готвене - Крок-пот. Налейте вода и добавете ребрата, предварително запържени за кратко.

Затворете капака и включете уреда на 2 степен. След 4 часа яхнията е готова.

Поръсете я с нарязан магданоз.

Боб яхнията с пушени ребра в крок пот е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: