Начин на приготвяне
В съд поставяме всичко без брашното и разбъркваме с 1 ч.ч. гореща вода. Брашното изсипваме в купа и омесваме с течната смес, докато се получи тесто, което оставяме да втаса.
След като втаса, от цялото тесто отделяме една част, за да можем да разточим кора с големина на тавата.
Омазняваме тавичката и поставяме готовата вече кора.
Предварително сме настъргали тиквичката и сме оставили сместа да се отцеди.
Шунката сме нарязали на дребно, както и киселите краставички, а доматите - на тънки колелца.
Сиренето и кашкавалът сме настъргали на ситно ренде.
Към готовата вече кора най-отдолу поставяме настърганата тиквичка, след това доматите, върху тях шунката, киселите краставички, настърганото сирене и най-отгоре настъргания кашкавал.
С останалото тесто оформяме малки питчици, които в средата сме поставили сирене и оформили като топки.
Поставяме ги по края на самата погача, като намазваме отгоре с жълтък и поръсваме със сусам.
Оставяме да втаса и печем във фурна до готовност.