Начин на приготвяне
Разтопяваме 3 с.л. от маслото и го смесваме с пудрата захар, ванилията и прясното мляко. Омесваме тази смес с ръце - трябва да се получи захарно тесто.
Измиваме черешите и ги подсушаваме, като ги оставяме цели с дръжките.
Взимаме по малко парченце от захарното тесто и с него обвиваме всяка черешка, като ги подреждаме върху хартия за печене и ги слагаме за 20 минути във фризера.
Разтопяваме двата вида шоколад заедно с останалото масло на водна баня, оставяме го за две минути да не е чак толкова течен и топим черешките една по една.
Подреждаме ги отново върху хартия или фолио. Оставяме ги в хладилник за 10 минути да се стегнат и консумираме с наслада.