Бърза вечеря с наденица

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф67175921505
06/06/2017
"Когато всички са гладни, а в хладилника има само наденица - ето как да я превърнете във вкусна вечеря "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 015
  • Преглеждания за месеца338
  • Преглеждания за седмицата69
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се реже на кръгчета, слага се в тиган и се запържва. След като се изпържи се прибавят смлените домати. Те може да са и от консерва.

Доматеният сос се оставя на котлона да ври докато се сгъсти.

Подправя се със сол, черен пипер и чубрица. Малко преди готовност се прибавя чесънът, нарязан на филийки.

Накрая се чуква едно яйце, като се разбърква леко, за да стане на конци. Ястието се поднася поръсено с нарязан на ситно магданоз.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар