Пържени печурки с френски подправки

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
08/06/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 899
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, подсушете и нарежете печурките.

В широк тиган загрейте маслото и пуснете нарязаните филийки чесън и листата салвия да се запържат, за да овкусят маслото.

Щом започат да се зачервяват ги извадете и добавете гъбите.

Разбъркайте ги и оставете под капак да се задушават.

След това добавете всички подправки заедно със сол на вкус, настърганата портокалова кора и задушете за още 1 минута.

Махнете капака и оставете гъбите да се пържат, докато останат на мазнина.

Поднесете пържените печурки с френски подправки веднага с малко накълцан пресен магданоз.

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар