Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържени свински крачета по френски

Пържени свински крачета по френски

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Пържени свински крачета по френски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Още една от приятните изненади на френската кухня"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 6 свински крачета
  • бульон - 4 ч.ч.
  • вино - 4 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист - 3 листа
  • лук - 4 - 5 глави
  • карамфил - 6 - 8 броя
  • масло - 1 пакет разтопено
  • галета - за овалване
  • мазнина - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре свинските крачета и ги цепнете по дължина. Сложете ги да се варят за няколко часа заедно с бульона, виното, сол, черен пипер, дафинов лист, главите лук и карамфилчетата.

Сварените свински крачета се почистват от костите и се разтварят. Овалват се в разтопено масло и галета и се пържат в силно загрята мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

георги Найденов
георги Найденов
Дано си струва защото ще я готвя на жена си :-))
12.02.2015 17:10
Георги Кръстев
Георги Кръстев
Не съм я готвил,но само като я прочетох получих халюцинации.
05.06.2013 13:52
5