Начин на приготвяне
С остър нож прорежете няколко малки прореза в пуешките бутчета и напъхайте обелените скилидки чесън.
Загрейте зехтина на умерена температура и запържете леко бутчетата от всички страни за около 10 мин. или докато станат леко златисти.
Междувременно направете маринатата като смесите меда, соевия сос, подправките (кориандъра, джинджифила и магданоза), бульона и водата. Изсипете маринатата в мултикукър или слоукукър.
Овкусете бутчетата със сол и черен пипер и ги поставете в марината. Гответе 6 часа на програма за бавно готвене.
При готовност, изсипете соса от готвенето в съд и го варете около 30 минути до редуциране на котлона на умерена температура. Поставете бутчетата в тавичка и полейте с гъстия сос.
Запечете на фурна загрята на 150 градуса за около 15 минути, като поливате със соса периодично, за да се карамелизира глазурата на бутчетата.
При поднасяне поръсете с магданоз и пресен лук по желание и поръсете месото със соса от печенето.