Мариновани свински гърди с горчица на скара

ТеодораТеодора
Новак
3
5
9
1
10/06/2017
"Свински гърди, изпечени до съвършенство и свежа салата - какво повече може да иска човек?"
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 769
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте съставките за маринатата заедно. Гърдите престояват в маринатата 5 часа. След това ги изпичаме на скара.

Табуле:

Кускусът се приготвя, изцежда се и се оставя са изстине.

Нарязва се на ситно магданозът, лукът, а чесънът се настъргва. Настъргва се и малко кора от лимон и се изстисква сокът, с който се овкусява лукът и магданозът, солта и олиото.

Доматите се почистват от семената и се нарязват на ситно и се прибавя ментата, а накрая се прибавя и кускус. Разбърква се и се оставя да престои поне час.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар