Начин на приготвяне
Нарежете печурките на ивици и сложете да се запържат в тиган с масло и малко олио. Овкусете с пресния лук и джоджен, пържете докато останат на мазнина.
По принцип кафявите печурки не пускат много вода и са перфектни за приготвянето на много ястия, защото са много ароматни и вкусни. Настържете кашкавала на ситно ренде.
Разпънете корите и намажете с разтопено масло, на половината кора сложете от гъбките и поръсете обилно с кашкавала.
Хванете две или три кори и навийте на руло, след което завийте на охлюв. Ако харесвате по-хрупкави две кори са достатъчни.
Намажете керамичните купички с олио и поръсете с малко брашно. Намажете баничките с разбития жълтък, мляко и олио и сложете да се запичат в загрята фурна до златисто.