Начин на приготвяне
Поставете една тортила на работната повърхност. Сипете 2 с.л. доматен сос върху тортилата и размажете хубаво с лъжица. Поръсете със сухия риган. Нарежете колбаса на тънки резенчета.
Подредете върху доматения сос. Поръсете с парчета моцарела. Загрейте на умерен огън на котлона тиган с незалепващо покритие. Сипете една супена лъжица зехтин. Размажете хубаво с друга тортила.
Поставете намазаната тортила върху другата с доматения сос и моцарелата. Поставете върху тигана и запечете от едната страна, като натискате с шпатула да се залепи сиренето при разтапянето му от топлината.
След 5 минути обърнете с шпатулата и запечете и от другата страна до златисто. Нарежете с нож за пици на парчета.