Чеснова марината за пържоли

Карина ТрендафиловаКарина Трендафилова
Помощник Готвач
113
64
1389
1
10/07/2017
"От майсторите знаем, че най-вкусните пържоли са тези, които са мариновани, за предпочитане в чеснова марината "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо51 642
  • Преглеждания за месеца465
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа поставяме нарязания на ситно магданоз, пресования чесън и останалите продукти, хубаво разбъркваме.

Взимаме всяка пържола и поливаме с лъжичка от маринатата от всяка страна, като се стараем да е равномерно.

Готовите пържоли прибираме покрити в хладилник за няколко часа.

Печем и консумираме с добра компания!

Забележка: От тази марината овкусих почти 2 кг месо, ако не разполагате с бяло вино, можете да го заместите с червено.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар