Начин на приготвяне
Зеленчуците ги обелваме и нарязваме на колелца. Ако кръгчетата са много големи, режем на половина.
Поръсваме патладжана със сол и оставяме на една страна за около 10 минути. Лука режем на полумесеци. Омазняваме сача и поставяме зеленчуците върху него.
Разбъркваме добре като ги поръсваме със зеленчуковата пикантина.
Предварително сме овкусили пилешките пържоли със соевия сос и пилешката пикантина и ги поставяме върху зеленчуците.
Поръсваме с нарязания магданоз отгоре. Сача поставяме във фурната да се пече на 180 градуса.
От време на време разбъркваме внимателно и обръщаме пържолките, за да се изпекат и от двете страни.
Сервираме сача с чаша бяло студено вино.
Пилешката пържола със зеленчуци на сач е готова.