Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Сачове»Месо със зеленчуци на сач

Месо със зеленчуци на сач

Н.ВелеваН.Велева
Новак
156815
Месо със зеленчуци на сач
Снимка: Н.Велева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2-3
"Не само звучи много добре - това са най-вкусните зеленчуци на света"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 2 бр.
  • свинско месо - 500 г
  • чушки - 2 червени
  • червен лук - 3 глави
  • гъби - 500 г
  • патладжани - 1 бр.
  • тиквички - 1 бр.
  • картофи - 2 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се сваряват и обезкостяват, а свинското месо се реже на хапки.

Гъбите и лукът се режат на полумесеци, чушките на кръгчета, патладжанът и тиквичката на кубчета, а картофите на пръчици.

Слагате сача да загрее добре, добавяте олио и започвате да запържвате всички продукти поотделно.

След това ги смесвате заедно овкусявате със сол и черен пипер. Поръсвате с настърган кашкавал и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: