Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Ципура с чесън във фолио

Ципура с чесън във фолио

Ципура с чесън във фолио
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2
"Запомнихте ли как се готви най-вкусната ципура или да ви кажем отново рецептата"

Необходими Продукти

  • ципура - 2 бр.
  • лимони - 2 бр.
  • чесън - 1/2 глава
  • дафинов лист
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме много добре рибата и я посоляваме отвътре и отвън.

Запържваме в тиган чесъна, който сме нарязали на филийки. С него намазваме обилно рибата отвътре.

Слагаме дафинов лист и черен пипер и отгоре нареждаме тънки резени от лимона. Увиваме във фолиото и печем във фурна или на скара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Мм, чудесно предложение! Задължително ще пробвам ципурата по този начин! Поздравления, Таня!
26.07.2017 17:42
2
1
Покажи всички подкоментари