Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хайвер»Хайверени питки

Хайверени питки

Mimi Danielle KalcheffMimi Danielle Kalcheff
Новак
97717
Хайверени питки
Снимка: Mimi Danielle Kalcheff
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Вкусни хайверени питки, които ще си паснат отлично с чаша бяло вино"

Необходими Продукти

  • хайвер - 500 г от каракуда или шаран
  • яйца - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. В купа изсипване хайвера и добавяте солта и черния пипер.

2. Разбивате малко.

3. Прибавяте 2 яйца и разбивате пак.

4. В горещ тиган с олио слагате по една супена лъжица от сместа.

5. Запържвате и от двете страни до оранжев цвят.

6. Сервирайте охладени със салата и чеснова майонеза при желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: