Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пържоли»Пилешки пържоли по аржентински

Пилешки пържоли по аржентински

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Пилешки пържоли по аржентински1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Животът е твърде кратък, за да се притеснявате дали ще надебелеете с всяка хапка, вместо да Я се насладите"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 4 пилешки пържоли
  • черен пипер
  • сол
  • лук - 1 голяма глава
  • горчица - 1 с.л.
  • майонеза - 1 опаковка
  • кашкавал - 250 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко начукайте пилешките пържоли и ги овкусете равномерно със сол и черен пипер.

Подредете ги в подмазнена тава и върху тях наредете ситно скълцан лук.

Намажете всяка пържола с малко горчица и майонезата, предварително разбити заедно.

Отгоре обилно поръсете с настърган на едро ренде кашкавал и притиснете с ръка, за да се слепнат кашкавалените частици.

Пъхнете тавата да се пече за около 40 минути на 180-200 градуса под фолио. Малко преди пържолите да са готови, махнете фолиото и запечете до приятен загар.

По желание поднесете пилешки пържоли по аржентински с гарнитура от задушени и овкусени гъби.

Пилешките пържоли по аржентински са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
515
45
35
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Sevdalina Todorova
Sevdalina Todorova
Станаха страхотни...ще опитам пак....
11.01.2018 21:53
Petya Angelova
Petya Angelova
Рецептата е добра,стана вкусно.Аз сложих по малко лук и майонеза с горчица,но това е според вкуса.
09.01.2014 13:20
1
Ди
Ди
Много хубава рецепта! Стана сочно и крехко. Ползвах пилешка пържола от бут и не много мазен кашкавал. Препоръчвам рецептата с удоволствие
20.12.2013 19:00
1
1
Покажи всички подкоментари