Пържени дробчета на шиш

Даниела РусеваДаниела Русева
Готвач
319
83
78
1
08/08/2017
"Липсва им само халба със студена бира!"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 183
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се срязват наполовина, ако са двойни, измиват се и се подсушават върху кухненска хартия, а след това се поръсват с малко сол и черен пипер.

Взема се по едно дробче, увива се в лента от бекон, предварително нарязан на тънко, и се нанизва на дървено шишче. След дробчето се редува с кръгче от чушка и шайба от праз лук.

Олиото се сгорещява в тиган с незалепващо покритие. Дробчетата на шиш се изпържват до зачервяване.

Върви им всякаква салата, а може и някакъв салатен сос.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар