Прясно зеле с пушен бекон и чери домати

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1483140115165
13/08/2017
"Завладяващ аромат!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 362
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете зелката за готвене и сложете да се запържва в тенджера. Поръсете със сол и бъркайте докато леко омекне.

Обелете и нарежете доматите на ситно, прибавете при зелето и кафена чашка вода.

Оставете да къкри и по късно добавете половината чери домати с подправките.

Изключете котлона и прехвърлете зелето в плаке или тавичка, поръсете с магданоз.

Отгоре подредете парчетата бекон и останалите чери домати. Запечете във фурната до готовност.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар