Начин на приготвяне
Сложете консервата с кондензирано мляко в съд покрита с вода и оставете да се вари за 3-4 часа, като непрекъснато доливате вода при нужда, за да остане консервата покрита с течността. След това оставете напълно да се охлади и отворете.
Сварете пудинга според указанията на опаковката, като използвате кипналото мляко със захар на вкус. Оставете да изстине, след като се сгъсти.
Разбийте маслото с кондензираното мляко (на стайна температура) на гладък крем, като добавите 1 ч.л. сварено кафе (по желание повече).
На части започнете да добавяте охладения пудинг към масления крем при непрекъснато разбиване.
Така получения карамелен крем използвайте за различни торти или разпределете в чашки с бишкоти или бисквити.
Гарнирайте с натрошени карамелизирани орехи или настърган шоколад.
Коментари