Франзела с яйчен пастет

Паулина СтояноваПаулина СтояноваПомощник Готвач1827122
26/08/2017
"Бърза и вкусна идея за засищане на глада "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции18
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо793
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на филийки с дебелина около 1 см. Нарязаните фиики се нареждат в голяма тава и се заливат със зехтин.

Слагат се във фурна предварително загратя на 180 градуса и се запичат от двете страни.

След като са готови се изваждат от фурната и се оставят да изстинат.

Жълтъците се се отделят от яйцата и заедно с крем сиренето, солта, чубрицата и киселото мляко се объркват много добре.

Намазват се филиите с фантастичната на вкус смес. Преди да декорираме с кашкавала и краставицата поръсваме наредените филийки в плато или чиния за сервиране, с лененото семе.

Декорират се с краставица, която предварително сме разделили едно колелце на четири и кашкавал, които сме го нарязали на пръчици, наподобяващи кибритени клечки.

Стават невероятно хрупкави и вкусни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зорица
Зорица
26.08.2017 15:59
Жълтъците сурови ли са?!
1
0