Бърза картофена яхния

15/09/2017
"Всички знаем колко е вкусна, а приготвянето ѝ струва жълти стотинки"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
32 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо257 890
  • Преглеждания за месеца2764
  • Преглеждания за седмицата4695
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена32

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва леко в олиото, прибавя се и ситно нарязаната чушка.

След като зеленчуците се задушат, се прибавят картофите и водата. След завирането на водата ври около 10 минути.

Добавят се брашното, доматеното пюре, червеният пипер, черният пипер и солта.

Ври още около 10 минути на слаб огън.

При сервиране картофената яхния се проръсва по желание с ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар