Начин на приготвяне
Отстранете вътрешността на наденичките от обвивката.
Загрейте зехтина на умерена температура в дълбок тиган на котлона. Запържете вътрешността на наденичките, като натискате с лъжица, за да стане на трохи. Пържете около 7 мин, разбърквайки.
Добавете чесъна и пържете около 1 мин. Добавете доматите и разбъркайте. Гответе около 10 мин., докато течността се редуцира, и добавете сметаната.
Гответе около 5 мин. и добавете моцарелата, нарязана на дребни парченца.
Междувременно сварете фарфалето според указанията на производителя.
Добавете отцедената паста в соса и разбърквайте , докато моцарелата се разтопи и цялата паста се покрие със соса.
Фарфалето с моцарела и наденички е готова.