Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Броколи с риба тон и хляб

Броколи с риба тон и хляб

Броколи с риба тон и хляб2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • броколи - 250 г
  • зехтин - 2 с.л.
  • хляб - 10 филийки тостерен
  • риба тон - 400 г консерва в зехтин
  • зелен лук - 2 стръка
  • яйца - 8 бр.
  • горчица - 2 ч.л.
  • мляко - 1 ч.ч.
  • кашкавал - 2/3 ч.ч. настърган
  • сол
  • черен пипер
  • зеленчукова подправка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина на котлона и сложете накъсаното броколи. Добавете 5 - 6 с.л. вода, щипка зеленчукова подправка, сол и черен пипер и задушете под капак за 10 мин.

Намазнете тава и я застелете с половината от хляба, на който предварително сте махнали корите. Покрийте с броколито, отредената риба и нарязания лук.

Сложете останалата част от хляба отгоре. Разбъркайте яйцата с горчицата и млякото, овкусете с пипер и сол.

Залейте хляба със сместа, а отгоре поръсете с настърган кашкавал. Сложете във фурната и печете до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: