Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пастет»Пастет от риба тон

Пастет от риба тон

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
3723k69k
Пастет от риба тон1 / 2
21/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • риба тон - 300 г (консерва)
  • майонеза - 200 г
  • лук - 1 глава (червен)
  • чесън - 3 скилидки
  • магданоз
  • чушки - 3 бр. (червени, печени)
  • маслини - 12 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбивате в блендер рибата, майонезата, лука и чесъна, докато получите еднородна смес. Нарежете червените чушки и маслините, заделете малко за украсата, а остналите прибавете към основната смес и пасирайте.

Поръсете със ситно нарязан магданоз и поднесете с препечени филийки хляб и украса от малко маслини и чушки по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: