Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Хайвер»Пържен хайвер с яйца

Пържен хайвер с яйца

ЕмелЕмел
Чирак
29144401
Пържен хайвер с яйца2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Сериозно мезе за весела компания - гарнирайте с домашна ракийка или бира и пожелайте на всички наздраве"

Необходими Продукти

  • хайвер - 500 г от скумрия
  • яйца - 2 бр.
  • сол - 1 щипка
  • черен пипер - 1 щипка
  • масло - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд пасираме всички продукти без маслото добре.

После на котлона слагаме тиган и добавяме 2 с.л масло да загрее и добавяме сместа и пържим като палачинка, докато добие златист цвят и от двете страни.

Като изстине, нарязваме на малки парченца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: