Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Хайвер»Пържен хайвер

Пържен хайвер

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
3723k6
Пържен хайвер
Снимка: Monika Ivanova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2-3
"Един приятел ни каза, че бирата неутрализира пърженото, затова смятаме да гарнираме този пържен хайвер с мнооого бира"

Необходими Продукти

  • хайвер - 500 г
  • яйца - 2 броя, големи
  • галета
  • сол
  • индийско орехче - 1/2 к.л.
  • къри - 1/2 к.л.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете хайвера и го овкусете с малко индийско орехче и къри, като предварително сте го разделили на по-малки парченца при нужда.

Всяко парче хайвер се потапя последователно в разбитите яйца, галета и пак яйца и се пуска да се изпържи до приятен кафяв цвят в сгорещена мазнина.

Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
56
42
30
20
10
Дай твоята оценка: