Заешки дробчета с гъби, краставички и царевица

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
03/10/2017
"Да вадим ли виното или първо ще опитате от заешките дробчета?"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо584
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете на едри парчета дробчетата. Сипете олио в тиган, нарежете лука на ивици и сложете дроба да се запържи за кратко.

Покрийте с капак да се задушат лукът и дробчетата, след като омекне лукът сипете гъбите и краставичките.

Овкусете с подправките и след като се смесят вкусовете изключете котлона.

Още горещи разпределете в чинии и поръсете с царевица и лют червен пипер. Магданозът е за декорация и е по желание.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
14.99 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар