Заешки дробчета с гъби, краставички и царевица

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1489140315225
03/10/2017
"Да вадим ли виното или първо ще опитате от заешките дробчета?"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо391
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете на едри парчета дробчетата. Сипете олио в тиган, нарежете лука на ивици и сложете дроба да се запържи за кратко.

Покрийте с капак да се задушат лукът и дробчетата, след като омекне лукът сипете гъбите и краставичките.

Овкусете с подправките и след като се смесят вкусовете изключете котлона.

Още горещи разпределете в чинии и поръсете с царевица и лют червен пипер. Магданозът е за декорация и е по желание.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар