Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Заешки дробчета по селски

Заешки дробчета по селски

Заешки дробчета по селски
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1-2
"Най-вкусните дробчета по селски, които някога сте хапвали...Че са и заешки"

Необходими Продукти

  • заешки дробчета - 3 бр.
  • червени чушки - 1 бр.
  • домати - 2 - 3 бр. (може и доматен сок)
  • лук - 1 - 2 глави
  • гъби - 1/2 малко бурканче
  • чесън - 2 скилидки
  • джоджен
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се нарязват на едри парчета.

В дълбок тиган леко запържваме дробчетата и сипваме доматите или сока, зависи какво имате под ръка.

Като поври, сипвате чушките, чесъна на парченца и лука.

Когато изври водата от доматите, добавяте нарязаните на едро гъбки и за финал позапържвате, да си смесят вкусовете.

Овкусявате с джоджен и малко сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ако има от къде да си купите или ако някой отглежда зайци както ние, пробвайте стават уникални за нула време свършиха. Малко скептично сигурно гледате на тях защото мислите че само пилешките се ядат но тези са подобни на вкус дори за мен са по вкусни.
05.09.2016 10:07
2