Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Манджи»На баба бързата манджа

На баба бързата манджа

На баба бързата манджа
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Бабите са вълшебници, които знаят как да приготвят супервкусни манджи за нула време, при това само с 1 наденичка"

Необходими Продукти

  • наденица - 1 бр. или кренвирш
  • червен пипер - 1 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
  • яйца - 5 - 6 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете наденицата на парчета и я запържете до златисто. Сложете червения пипер, брашното и запържете.

Налейте вода и изчакайте да заври (трябва да е гъсто, като за фрикасе). Добавете солта и оставете пет минути да къкри. Сложете яйцата и разбъркайте хубаво.

Когато са готови, изключете и махнете от котлона.

Поръсете манджата със сирене, когато сервирате.

На баба бързата манджа е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: