Начин на приготвяне
В тенджера сипваме захарта и я загряваме до карамелизиране. Когато е готова, прибавяме прясното мляко и бъркаме, докато се разтопи карамелът.
В купа разбиваме трите яйца с брашното, докато се получи гладък крем. Прибавяме ги към млякото на тънка струя при непрекъснато бъркане.
Когато кремът се сгъсти, го махаме от котлона и прибавяме ванилията и маслото.
Разбъркваме, докато маслото се разтопи.
Потапяме бисквитите за кратко в прясно мляко и ги редим в правоъгълна тавичка. Следва крем и така редуваме до изчерпване на продуктите. Отгоре украсяваме бисквитената торта с разтопен шоколад и ядки.
Бисквитената торта с карамелен крем е готова.