Начин на приготвяне
Сварете 2/3 от млякото. В другото мляко разтворете пудинга и захарта.
Прибавете ги към врящото мляко и бъркайте, докато се сгъсти. Оставете да изстине добре. Разбийте сметаната и към нея добавете дулсе де лече.
Хубаво разбъркайте прибавете сместа към крема, като разбъркате много добре.
Поставете ринг в подходяща чиния. Подредете част от бишкотите, като ги потапяте в подсладено прясно мляко.
Изсипете част от крема и поръсете с нарязани ягоди. Покрийте с втори ред бишкоти, пак крем и бишкоти.
Разбийте сметана и 1/2 оцветете с кафяв оцветител.
Украсете бишкотената торта с малки розички сметана и шоколадови пурички.
Тортата с бишкоти, карамелен крем и ягоди е готова.