Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Кадаиф»Солен кадаиф с бекон и царевица

Солен кадаиф с бекон и царевица

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Мастър Шеф
2261k3046
Солен кадаиф с бекон и царевица
Снимка: ГАЛЯ ДУМАНОВА
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
10
"Кадаиф, но солен - предизвикателството е отправено, сега очакваме вашите оценки"

Необходими Продукти

  • кадаиф - 1 пак./500 г/
  • сирене - 200 г бяло, твърдо,
  • сладка царевица - 150 г
  • кашкавал - 200 г
  • бекон - 200 г
  • яйца - 4 бр.
  • прясно мляко - 600 мл
  • масло - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона, сиренето и краставичките на малки кубчета. В намазана с олио тава сложете 1/2 от кадаифа.

Равномерно разпределете нарязаните продукти и сладката царевица, настържете кашкавала.

Върху тях поставете останалата част от кадаифа. Разбийте яйцата и прясното мляко и полейте кадаифа.

Разрежете на парчета /формата е по избор/, а между тях поставете парченца масло. Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна до златист цвят, около 20-25 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: