Начин на приготвяне
Яйцата се разделят. В купа се поставят жълтъците и се добавят кокосово масло, мед, бакпулвер, ванилия, и се разбърква с дървена лъжица.
На порции се прибавя оризовото брашно, разбърква се, докато се усвои. Сместа трябва да е мека, но да не се лепи по ръката.
С ръце се оформят топчета и се поставят в тавичката върху хартия за печене. Нека да има разстояние между тях - около 3 см. С помощта на вилица се прави шарка.
Бисквитите се пакт на 170 градуса за около 12 максимум до 15 мин.
Източник: Cooks and Bakes
Бележка: Едни бързи и елементарни бисквитки, и най-вече диетични. Приятни на вкус, пръхкави и са подходящи за чаша с кафе.
Приготвени са с мед, може да се добавят и аромати по желание, като лимонова или портокалова кора. Кокосовото масло не се заменя.
Оризовите бисквити са готови.