Начин на приготвяне
В дълбока купа изсипваме студеното прясно мляко. Към него добавяме и шоколадовия пудинг.
Разбъркваме с миксер сместа за няколко минути докато стане кремът. В широк поднос слагаме първата палачинка.
От шоколадовия пудинг сипваме една пълна лъжица и разнасяме равномерно. На петата подред палачинка нарязваме единия банан на колелца.
Отново редим палачинки и шоколадов пълнеж. На десетата нарязваме и втория банан на колеца и редим върху нея.
Най-отгоре на последната палачинка намазваме хубаво с крем навсякъде. Измиваме портокала и го режем на половинки.
Всяка половинка на портокала срязваме леко в единия край и я завъртаме като декорираме есенната палачинкова торта. Оставяме в хладилник за един час да престои и стегне.
Палачинковата торта с портокал е готова.