Начин на приготвяне
Шунката, кашкавалът, краставичките, морковът, яйцата и сиренето се настъргват на ренде.
Първата палачинка се поставя в плитка средна чиния, намазва се с майонеза, и се поставя шунката.
Отгоре се поставя втората палачинка, отново се намазва с майонеза и се поръсва с кашкавала.
Третата палачинка е намазана с майонеза и наредена с киселите краставички.
Четвъртата палачинка се гарнира с майонеза и настъргани яйца. Петата палачинка се гарнира с майонеза и сирене.
Шестата - майонеза и моркови, а седмата - майонеза и шунка.
Последната палачинка се поставя и се покрива добре цялата торта с майонеза.
И накрая солената торта се аранжира по избор.
Палачинковата Торта Уникат е готова.