Миш-маш с печени и сурови чушки

РАГРАГ
Иноватор
328
13
11
2
17/10/2017
"Опитайте, ще ви хареса свежия вкус и познатия аромат "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо543
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • яйца - 3 бр.
  • грах - 100 г (от консерва)
  • чушки - 2 бр. печени червени
  • чушки - 2 бр. зелени
  • масло - 1 с.л. (домашно)
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маслото в тиган. Предварително нарязваме чушките и запържваме в маслото заедно с граха.

Разбиваме хубаво яйцата със сол, черен пипер и малко вода. Заливаме с яйчената смес върху зеленчуците.

Ако искаме ястието да остане под формата на омлет, намаляваме котлона и похлупваме с капак.

Отваряме капака и нагъваме през средата.

Моят малко по-бърз вариант е да разбърквам яйцата до готовност под формата на миш маш. Въпрос на вкус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар