Ориз с тиква за гарнитура

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
136
685
207
356
2
18/10/2017
"Интересен вкус и неповторим аромат, които веднага ще ви допаднат "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо482
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ориз на Тиган

Начин на приготвяне

Настържете лука и тиквата на едро ренде и ги запържете в сгорещеното олио.

Гответе до пълното им омекване. След което добавете ориза, разбъркайте добре, овкусете с подправките и долейте вода.

Оставете да се готви на тих огън, докато оризът поеме течността.

След като е готова гарнитурата ни, поднесете в подходяща чиния, украсена с клонка магданоз или друга зелена подправка по избор.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар