Начин на приготвяне
Сваряваме яйцата, като те трябва да са твърдо сварени.
Пилешкото филе трябва да е цяло - пеперуда. Внимателно го разрязваме, така че да се получи едно цяло тънко парче. Начукваме го леко. Върху него подреждаме плътно пуешкото филе, така че да покрива изцяло пилешкото, а отгоре, по същия начин подреждаме и едама.
Обелваме яйцата и ги поставяме едно до друго по дължина в единия край на пилешкото. Внимателно навиваме на руло.
Поръсваме равномерно солта, кърито и розмарина и поливаме отгоре зехтина. Поставяме рулото в парче алуминиево фолио и плътно затваряме. Поставяме във фурната да се пече около 30 минути.
Разрязваме нара и изцеждаме сока. Сипваме го в малка касерола и варим до сгъстяване.
Обелваме и нарязваме крушите и ги задушаваме с малко вода за около 10 минути. Намачкваме ги на пюре.
Когато пилешкото роле е готово, го изваждаме от фолиото и го нарязваме на филии. Поставяме в чиния за сервиране.
До него сипваме две лъжици пюре от круши, което поливаме със сос от нар. Украсяваме по желание и сервираме.