Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Солено руло»Пилешко роле с мащерка и джинджифил

Пилешко роле с мащерка и джинджифил

Евтини РецептиЕвтини Рецепти
Помощник Готвач
1722k4542
Пилешко роле с мащерка и джинджифил
Снимка: Евтини Рецепти
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4-5
"Крехко пилешко филенце наситено на аромати с хрупкава кашкавалена коричка - вкусотия за ценители"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 двойка пилешки гърди (пеперуда)
  • моркови - 1 бр.
  • кисели краставички - 2 бр.
  • бекон - няколко слайса
  • мащерка
  • сол
  • пипер
  • джинджифил
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязах си филето на тънки листове (това, което ми остана, ще използвам за фрикасе), нарязах на жулиени морков и кисела краставичка, извадих бекон и започнах.

Сложих 2 парчета бекон едно до друго, като леко ги застъпих, сложих морков и краставичка и завих стегнато.

Вързопчето го завих още по-стегнато във филето, застраховах се с по една клечка за зъби, да не се развие.

Аз ги поръсих с мащерка, джинджифил, сол, пипер, но всеки може да импровизира както с плънката, така и с подправките.

Когато се зачервиха, настъргах кашкавал и оставих да се зачерви и той.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Хубавото на тази рецепта е,че можете да замените подправките,както и плънката и да я направите по ваш вкус :).
25.05.2016 10:46
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много добра рецепта може би ще пропусна джинджифила, не ми допада много.
25.05.2016 10:35
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Това роле е точно за мен,обожавам такива рецепти,бих изключила джинджифила,не съм фен на вкуса и аромата му,само не разбрах пече ли се,колко време,на какви градуси?
24.05.2016 12:01
1
Покажи всички подкоментари