Начин на приготвяне
Пилешкото месо се срязва на два парчета. Поръсваме с малко сол, черен пипер, риган и мащерка.
Печем чушките от двете страни, обелват се и разрязваме, да ги разтворим.
Поставят се върху пилешкото овкусено месо. Върху чушките си поставя слайс от шунка по 2 парчета и навиваме на руло, не е нужно да е идеално.
Нареждат се в тава, намазана с олио, и сипваме половин кафяна чаша вода. Печем в загрята фурна 180 градуса почти до готовност.
Изважда се, поръсваме обилно с настърган кашкавал и връщаме във фурната да се зачерви кашкавалът.
Поднасяме рулцата нарязани на филии и гарнирани с пресни зеленчуци.
Пилешките рулца с червени чушки и шунка са много вкусни.